dinsdag 31 mei 2016

Uitstekende resultaten in eerste kwartaal 2016.

Na de uitstekende resultaten in 2015 met een toename van 10,9% en een totaal van meer dan 100 miljoen EPAL-pallets, waarvan 73,6 miljoen nieuw geproduceerde EPAL-europallets, zet de opwaartse trend in het 1e kwartaal van 2016 door:

In het eerste kwartaal van 2016 werden er wereldwijd 18,3 miljoen EPAL-europallets geproduceerd, wat een stijging van 5,1% ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande jaar betekent. De aantallen reparaties stegen het afgelopen jaar licht met 6,1 miljoen gerepareerde EPAL-pallets.

Martin Leibrandt, CEO van de Europese Pallet Association e.V. (EPAL): "De uitstekende resultaten van het eerste kwartaal van 2016 tonen de hoge efficiëntie van EPAL-europallets aan in de logistieke sector en de hoge acceptatie van het EPAL-systeem, 's werelds grootste open uitwisselingspool. Voeg daarbij nog het uitstekende werk van het Nationaal Comité, onze successen in de strijd tegen EPAL-palletvervalsingen en de ondersteuning van de gebruikers door middel van effectieve tools zoals de PalletCheck Express App, de kwaliteitsindeling en de EPAL Academy. Dit alles bij elkaar maakt de EPAL-europallet zo succesvol en duurzaam.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.